Fico: Trvám na tom, že pán Kiska má blízko k scientologickej cirkvi!

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 12:44 • 2 min
Fico: Trvám na tom, že pán Kiska má blízko k scientologickej cirkvi!

BRATISLAVA - Prezidentský kandidát Smeru-SD, premiér Robert Fico trvá na svojich tvrdeniach, podľa ktorých má jeho konkurent v boji o prezidentské kreslo Andrej Kiska blízko k sekte scientológov.

slovakia

left justify in out

"Pán Kiska môže podať trestné oznámenie, nebudem mať problém ho vyvrátiť. Pán Kiska klamal celé Slovensko v priamom prenose. Ľudí z tejto sekty pozná, stretáva sa s nimi a spolupracuje," vyhlásil na dnešnej tlačovej konferencii Fico.
      

Dodal, že sekta scientológov nie je na Slovensku registrovaná. "Má predovšetkým mocenské ambície," povedal Fico s tým, že v zahraničí je scientologická cirkev, ktorú založil Ron Hubbard, často považovaná za bezpečnostné riziko a aj na Slovensku už viacero firiem prišlo o bezpečnostné previerky preto, že sa zistili ich kontakty na túto sektu.
      

"Keď som povedal, že pán Kiska má blízko k sekte scientológov, očakával som nejaké vyhlásenie. Ale on všetko poprel," upozornil Fico na Kiskove vyjadrenia, podľa ktorých osobne nikdy žiadneho scientológa nestretol. Pritom však podľa Fica Kiska preukázateľne pozná ľudí blízkych tejto sekte a v minulosti s nimi spolupracoval.
      

Fico uviedol, že Kiska vydal knihu vo vydavateľstve, ktorého vlastník je aj majiteľom školy manažmentu pomenovanej po Ronovi Hubbardovi. Ten istý človek ku knihe napísal aj predslov. Kiska sa podľa Fica zúčastnil na viacerých akciách organizovaných týmto človekom, na ktorých boli viacerí ľudia blízki scientologickej cirkvi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies