Fico: Tretí sociálny balík bude mať veľký vplyv na vytváranie pracovných miest

NETKY.SK • 2 December 2015, 09:11 • 2 min
Fico: Tretí sociálny balík bude mať veľký vplyv na vytváranie pracovných miest

BRATISLAVA - Tretí sociálny balík má mať veľký vplyv na vytváranie pracovných miest a na hospodársky rast. Smer-SD ho predstaví na sobotňajšom (5.12.) straníckom Sneme v Nitre.

slovakia

left justify in out

"Takmer 1000 delegátov sa stretne v Nitre na našom sneme. Úlohou snemu bude nielen zhodnotiť štyri roky nášho pôsobenia vo vláde, ale aj predložiť návrh tretieho balíka," povedal predseda Smeru-SD a vlády Robert Fico po utorkovom (1.12.) rokovaní predsedníctva.

 

Nikto dnes podľa jeho slov nepochybuje, že kabinet prvé dva sociálne balíky zvládol. "Do piatka tohto týždňa budú zaškrtnuté všetky úlohy z druhého balíka," doplnil.

 

Fico nateraz nekonkretizoval opatrenia, ktoré majú byť súčasťou tretieho balíka. Predsedníctvu predstavil jeho ideový zámer. Balík je podľa Fica rozpracovaný, robí sa aj kvantifikácia nákladov a pozitívnych efektov.

 

"Pretože máme záujem predložiť balík, z ktorého na jednej strane budú môcť ľudia pozitívne čerpať, ale na druhej strane to bude mať veľký vplyv na vytváranie pracovných miest a na hospodársky rast," poznamenal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies