Fico spoločne s ministrom Kaliňákom navštívil piešťanských hasičov

NETKY.SK • 24 December 2016, 14:14 • 2 min
Fico spoločne s ministrom Kaliňákom navštívil piešťanských hasičov

PIEŠŤANY – Piešťanských hasičov v službe na Štedrý deň navštívili predseda vlády Robert Fico a minister vnútra Robert Kaliňák.

slovakia

left justify in out

Hasiči, ktorí nastúpili do práce ráno, sa k svojim rodinám dostanú až po 24-hodinovej službe. Štedrú večeru tak budú mať v práci. Svojou kapustnicou však ponúkli aj vládnu návštevu.


„Prostredníctvom tohto stretnutia chceme vyjadriť úctu a rešpekt ku každému povolaniu a každému človeku, ktorý 24. decembra musí byť v práci. Či už ide o hasičov, lekárov, policajtov alebo ľudí z rôznych nepretržitých prevádzok,“ povedal premiér Fico. Hasičský a záchranný zbor podľa neho prešiel v posledných rokoch obrovskými zmenami nielen pokiaľ ide o techniku a vybavenosť, ale aj v prípade profesionality, schopností a zručností hasičov. Minister Robert Kaliňák v tejto súvislosti dodal, že v najbližšom období bude vedenie rezortu vnútra venovať pozornosť výstroju hasičov, ich zabezpečeniu a motivácii. Prichádza podľa neho čas opäť obmieňať aj niekoľkoročnú techniku. Hasičská stanica v Piešťanoch patrí k najmodernejším na Slovensku. Podľa Krajského riaditeľa HaZZ v Trnave Vojtecha Valkoviča obnovou už prešli prakticky všetky hasičské stanice v Trnavskom kraji, výnimkou je len krajské mesto Trnava.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies