Fico: Slovensku sa konečne začalo ekonomicky dariť, ale máme tu veľké výzvy

NETKY.SK • 15 August 2015, 19:03 • 2 min
Fico: Slovensku sa konečne začalo ekonomicky dariť, ale máme tu veľké výzvy

KALIŠTE - Slovensku sa konečne začalo aj ekonomicky dariť, ale zároveň sú tu veľké výzvy. Počas dnešnej návštevy obci Kalište to uviedol predseda vlády SR Robert Fico.

slovakia

left justify in out

„Po Európe nám pobehujú migranti bez kontroly. Musíme si chrániť Slovenskú republiku, pretože jedna vec je prejav solidarity tomu, kto to potrebuje a druhá vec je ekonomická špekulácia, keď niekto chce prísť na územie Európskej únie zarábať,“ povedal Fico s tým, že v tomto ohľade je potrebné veľmi jasne rozdeľovať. „Ten kto potrebuje pomoc, tomu pomôžme, kto špekuluje, toho určite odmietnime,“ zdôraznil.

 

Vo svojom príhovore spomenul aj ďalšie potenciálne problémy, ktoré by mohli našu krajinu ohroziť. „Vidíme veľké riziká, ktoré sú spojené s ukrajinským konfliktom a gréckou krízou. Opierajme sa preto o to, čo nás v histórii spájalo, pretože Slovensko musí byť silné, aby prežilo nie ľahké časy, ktoré sú okolo nás,“ zakončil premiér.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies