Fico sa kvôli sexi asistentke dostal do amerického časopisu Playboy

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 14:53 • 2 min
Fico sa kvôli sexi asistentke dostal do amerického časopisu Playboy

BRATISLAVA – Robert Fico zaujal aj v zahraničí. Nie kvôli jeho politickým rozhodnutiam, ani jeho názorom, ale kvôli jeho sexi asistentke Márii Troškovej.

slovakia

left justify in out

„V Amerike sú naši politici pod drobnohľadom a každý milimeter ich minulosti je prelustrovaný kvôli možným zahanbujúcim detailom, ktoré môžu médiá využiť, aby ich zdiskreditovali. V Európe lídri zamestnávajú ženy, ktorých prsia sú po celom internete a nikoho to netrápi,“ píše autor v článku na americkej stránke pánskeho časopisu Playboy.

 

Autor článku naráža na novú Ficovu asistentku Máriu Troškovú, ktorá sa v roku 2007 zúčastnila súťaže Miss Universe, nafotila kalendár pre Zetor hore bez a v časopise Brejk porozprávala o svojom sexuálnom živote.

 

img

 

„Predtým než hocikto začne obviňovať premiéra Fica z toho, že vyviedol niečo podobné ako Bill Clinton, treba povedať že Trošková má vysokoškolský diplom v manažmente, takže je pravdepodobne kvalifikovaná asistovať premiérovi pri jeho potrebách,“ uzatvára autor článku.

 

Originálny článok si môžete prečítať TU!

 

Mária Trošková sa na verejnosti po prvý raz objavila pri Ficovom výjazde vo VOP Trenčín. O deň neskôr sa objavila aj na stretnutí Fica s ministrom školstva Jurajom Draxlerom. V minulosti pracovala ako asistentka poslanca Viliama Jasaňa (Smer-SD).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona