Fico sa k fotke s Halászovou priamo nevyjadril

NETKY.SK • 4 September 2013, 15:21 • 2 min
Fico sa k fotke s Halászovou priamo nevyjadril

BRATISLAVA - Premiér Robert Fico sa dnes na tlačovej besede priamo nevyjadril k fotografii zverejnenej týždenníkom Plus 7 dní, na ktorej sa bozkom lúčil so svojou podriadenou Janou Halászovou.

slovakia

left justify in out

"Na všetky otázky tohto typu sme v súlade so zákonom odpovedali," povedal Fico. Podobnú odpoveď zvolil predseda vlády aj na otázku, aké je Halászovej pracovné zaradenie na úrade vlády.

Týždenník Plus sedem dní zverejnil koncom augusta fotografiu, ktorá vznikla v noci po oslave menín Halászovej, ktoré mala 21. augusta. Podľa týždenníka Fico najprv prišiel autom po Halászovú na bratislavské sídlisko Dlhé diely, kde býva. Potom odišli do kaštieľa v Čereňanoch neďaleko Partizánskeho. Po návrate pred panelákom, v ktorom býva Halászová, týždenník odfotil Fica, ako ju pri odchode z auta pobozkal. Premiér prostredníctvom svojej hovorkyne Beatrice Szabóovej po zverejnení fotografie zareagoval pre partnerské noviny časopisu Plus jeden deň, že ide o smiešny príbeh, na ktorom nie je nič, čo by stálo za komentár. Na akcii podľa neho boli aj ďalší štyria ľudia, ktorí prišli i odišli v rovnakom čase ako on.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona