Fico prvýkrát po operácii vystúpi s prejavom, do kúpeľov sa asi nechystá

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 14:30 • 2 min
Fico prvýkrát po operácii vystúpi s prejavom, do kúpeľov sa asi nechystá

BRATISLAVA – Premiér Robert Fico (Smer-SD) dnes prvýkrát po operácii srdca vystúpi na verejnosti s prejavom. Prihovorí sa účastníkom snemu Združenia miest a obcí Slovenska v bratislavskej Inchebe, informovala jeho hovorkyňa Beatrice Szabóová. Šéf kabinetu dnes opäť viedol aj rokovanie vlády.

slovakia

left justify in out

Podľa podpredsedu vlády a ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD) premiér na rehabilitáciu do kúpeľov zrejme nenastúpi. "Osobne si myslím, že toto moje odporúčanie, aj odporúčanie lekárov nebude vypočuté," uviedol Kaliňák po zasadnutí vlády.

 

Priblížil, že Fico aj naďalej rehabilituje pod dozorom lekárov a snaží sa vrátiť čo najrýchlejšie do pracovného procesu. "Verím, že chce byť stopercentne pripravený na prevzatie predsedníctva Slovenskom v Rade EÚ," doplnil. Fica prepustili 1. mája z Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH) v Bratislave. Naďalej je pod dohľadom odborníkov. Ficovi operoval srdce prednosta a primár kardiochirurgie Michal Hulman s tímom. O aký zákrok išlo, doteraz oficiálne nepotvrdili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies