Fico požiadal opozíciu, aby prestala škodiť nášmu predsedníctvu

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 15:05 • 2 min
Fico požiadal opozíciu, aby prestala škodiť nášmu predsedníctvu

BRATISLAVA – Premiér Robert Fico dnes požiadal opozíciu, aby prestala škodiť predsedníctvu deštrukciou a šírením nenávisti. Uviedol to na úvod príhovoru na konferencii o investičných príležitostiach v rámci slovenského predsedníctva v Rade EÚ.

slovakia

left justify in out

"To nie je vládne predsedníctvo, je to slovenské predsedníctvo a bol som presvedčený, že by nás malo zomknúť a malo by viesť k spoločnému postupu,“ uviedol Fico.

 

Opozícii ďalej odkázal, že nie je žiaden futbalový simulant, ktorého sa niekto dotkne a on spadne a krúti sa pol hodinu v bolestiach. "Netvrdím, že predsedníctvo v EÚ je niečo, čo sa nedá zvládnuť. Robíme popri ňom všetky vlastné povinnosti, ktoré máme. Zhodneme sa ale na tom, že toto predsedníctvo je predsa v niečom komplikovanejšie a kladie na slovenskú vládu možno väčšiu záťaž ako za normálnych okolností. Slovensko v júli nastúpilo do predsedníctva po britskom referende a to poriadne zamiešalo karty," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies