Fico: Politika extrémistov je o dlhom biči a krátkom dvore

NETKY.SK • 25 Február 2017, 14:15 • 2 min
Fico: Politika extrémistov je o dlhom biči a krátkom dvore

BRATISLAVA - Politika extrémistov je o jednoduchých riešeniach v podobe dlhého biča a krátkeho dvora. Najlepšou odpoveďou na takýto štýl politiky je dostať čo najviac z dobrého ekonomického rastu do životnej úrovne. Vyhlásil to premiér Robert Fico (Smer-SD) v dnešných Sobotných dialógoch RTVS.

slovakia

left justify in out

Pre predsedu vlády je neprijateľné, aby niekto spochybňoval otázky druhej svetovej vojny, pokiaľ ide o vyvražďovanie miliónov ľudí. "Chcem požiadať orgány činné v trestnom konaní, aby konali, keď niekto popiera holokaust alebo robí kroky, ktoré idú proti minulosti," povedal.

 

Fico rovnako odmieta, aby v budovách orgánov verejnej moci chodili ľudia so širokými krkmi, vyholenými hlavami a zdravili sa pozdravom Hlinkovej gardy "Na stráž!". "Musíme nájsť riešenie, aby nebol tento typ politiky úspešný," podotkol premiér.

 

Za dôležitú pokladá aj politickú dohodu v tohtoročných voľbách do orgánov samosprávnych krajov. Zo strany koalície je táto téma podľa Fica už vyriešená. "My chceme, aby tu bol spoločný postup. Bude teraz dôležité, aby sa k tejto téme postavila aj opozícia," skonštatoval.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies