Fico: Podávam na Matoviča trestné oznámenie za krivé obvinenie

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 16:37 • 2 min
Fico: Podávam na Matoviča trestné oznámenie za krivé obvinenie

BRATISLAVA - Predseda vlády Robert Fico sa ostro ohradzuje voči lavíne krivých obvinení zo strany Igora Matoviča.

slovakia

left justify in out

I. Matovič opakovane potvrdil, že je notorický klamár, keď napríklad tvrdil, že mu bol ponúknutý úplatok za rozbitie vlády I. Radičovej. Následne predsedu vlády bez akýchkoľvek dôkazov obvinil, že má na účte v Belize 750 miliónov dolárov. I. Matovič, ktorý preukázateľne robil fingované obchody a prevody vo svojej firme a skrýval a likvidoval účtovníctvo, teraz prichádza s ďalším absurdným obvinením, že premiér zobral úplatok v súvislosti so svojím nájomným bývaním.

 

Predseda vlády má zo zákona nárok na bezplatné užívanie zariadeného bytu. Predseda vlády túto výhodu nevyužíva a spolu s manželkou si pred niekoľkými rokmi na účely reprezentácie prenajali byt. Nájomnú zmluvu, výšku nájomného – ktoré platí prevodom z účtu, dal k dispozícii médiám - https://domov.sme.sk/c/6565501/fico-pre-luxusny-byt-ukazal-prijmy-svoj ej-rodiny.html - ktoré v tom čase, na rozdiel od I. Matoviča, spochybňovali jeho spôsobilosť platiť nájomné v stanovej výške, čo len potvrdzuje absolútnu účelovosť a zvrátenosť I. Matoviča.

 

Podobne ako v prípade obvinenia z účtu v Belize, aj tentoraz podáva predseda vlády na I. Matoviča trestné oznámenie za krivé obvinenie. Predseda vlády sa však obáva, že I. Matovič nebude môcť byť nikdy odsúdený za spáchané trestné činy, lebo I. Matovič je zjavne nepríčetný. Predseda vlády odmieta takúto deštrukčnú politiku, ktorej jediným cieľom je destabilizovať krajinu a znemožniť riadny výkon predsedníctva SR v EÚ.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies