Fico odkazuje opozícii: Nenecháme sa zastaviť

NETKY.SK • 21 Január 2015, 16:43 • 2 min
Fico odkazuje opozícii: Nenecháme sa zastaviť

BRATISLAVA – Opozícia musí prestať používať pri všetkých projektoch, ktoré rozbieha vláda, argumenty o korupcii a klientelizme.

slovakia

left justify in out

Čokoľvek sa otvorí, opozícia povie korupcia. Sú to nezmyselné a nekvalifikované výkriky, vyhlásil dnes na tlačovej besede premiér Robert Fico. Reagoval tak na kritiku opozície pri rozbiehajúcich sa PPP projektoch alebo aj na margo americkej ponuky na nákup vrtuľníkov Black Hawk pre slovenskú armádu.

 

„Akú predstavu má opozícia, že sem prídu nejakí úradníci ministerstva obrany USA s igelitovými taškami a rozdajú úplatky vláde SR?“ položil si rečnícku otázku Fico. Budeme tvrdo reagovať a nenecháme sa zastaviť, vyhlásil ďalej premiér. “Ak by sme sa riadili vyhláseniami ľudí typu Matoviča, Hlinu alebo Procházku, tak táto krajina jednoducho zdochne a nič sa tu nebude robiť,“ dodal Fico.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona