Fico oceňuje prácu Pašku, lebo iný by to nezvládol

NETKY.SK • 19 September 2013, 15:25 • 2 min
Fico oceňuje prácu Pašku, lebo iný by to nezvládol

BRATISLAVA – Premiér Robert Fico oceňuje prácu predsedu NR SR Pavla Pašku.

slovakia

left justify in out

„Chcem verejne oceniť prácu predsedu NR SR. Keby tu bol niekto iný, tak to nezvládne. On to zvláda. Často musí počúvať veci, pri ktorých by sa človek postavil a odišiel preč,“ povedal Fico.

V súvislosti s účasťou poslancov na rokovaní parlamentu v rokovacej sále Fico upozornil, že poslanec NR SR nie je v pracovnom pomere, ale je to ústavná funkcia, ktorá so sebou prináša určité politické spôsoby správania sa, ako je napríklad obštrukcia. „Opozícia aj väčšina niekedy využíva obštrukciu,“ povedal. 

O téme alkoholu sa majú podľa Fica novinári baviť s poslancami alebo vedením NR SR. „Ako predseda Smeru-SD chápem, že všetko zlé, čo sa dá nalepiť, treba nalepiť na našu politickú stranu. Nie som klebetná baba, ale vedel by som hovoriť o opozičných politikoch, ktorí sa tu potulovali po štyroch. Nikdy to robiť nebudem,“ vyhlásil Fico, pričom Igora Matoviča označil za nedôveryhodného človeka. Matovič uviedol, že ho napadli poslanci Smeru. Potom našiel približne stovku fliaš alkoholu, ktorá údajne pochádzala z priestorov Smeru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies