Fico: O investícii Jaguar Land Rover dnes vláda nerokovala

NETKY.SK • 30 September 2015, 16:26 • 2 min
Fico: O investícii Jaguar Land Rover dnes vláda nerokovala

NITRA – O avizovanej investícii britskej automobilky Jaguar Land Rover vládny kabinet dnes na svojom výjazdovom rokovaní v Nitre nerokoval. Informoval o tom premiér Robert Fico (Smer-SD).

slovakia

left justify in out

"Nemali sme dnes dôvod hovoriť detailnejšie o tejto investícii. Je pochopiteľne predmetom nášho obrovského záujmu. Vláda robí všetko preto, aby investícia Jaguar Land Rover skončila na Slovensku v zmysle tzv. Letter of Intent. Počkajme si na záverečnú zmluvu," doplnil.

 

"Osobne predpokladám, že do polovice októbra by malo padnúť definitívne rozhodnutie. Povedal som však môj osobný predpoklad," poznamenal na margo konečného rozhodnutia automobilky minister práce Ján Richter (Smer-SD). Rezort práce podľa jeho slov pripravuje viaceré opatrenia, ktoré sa týkajú Nitrianskeho kraja, vzhľadom na možnú potrebu pracovnej sily.

 

Viktor Stromček, štátny tajomník ministerstva dopravy a splnomocnenec vlády pre strategické parky, skoré uzatvorenie investičnej zmluvy s automobilkou dnes nepotvrdil. "Pracujeme na štúdii realizovateľnosti. Máme veľmi dobré rokovania so spoločnosťou Jaguar Land Rover. Stále platí termín, že do konca roka padne finálne rozhodnutie," avizoval.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies