Fico: Nie je žiadny dôvod na rekonštrukciu vlády

NETKY.SK • 21 Máj 2014, 12:46 • 2 min
Fico: Nie je žiadny dôvod na rekonštrukciu vlády

BRATISLAVA - Nie je žiadny dôvod na rekonštrukciu vlády, uviedol na dnešnej tlačovej konferencii k vyhodnoteniu prvej polovice vládnutia predseda vlády Robert Fico.

slovakia

left justify in out

"V tomto okamihu majú členovia vlády moju plnú podporu a ja nebudem podporovať fámy, ktoré sa objavujú v niektorých médiách o akejsi údajnej rekonštrukcii vlády," vyhlásil slovenský premiér. Fico ale zároveň nevylúčil, že v druhej polovici vládnutia môže nastať situácia, keď niektorý z ministrov zlyhá. "Budem konať tak, ako som konal počas prvej vlády, keď som odvolal 11 ministrov z ich funkcií," dodal premiér. 

 

Premiér sa vyjadril aj k budúcnosti strany Smer-SD po skončení súčasného vládneho obdobia. "Želám tejto strane, aby sme znovu boli úspešní v roku 2016. Ja neviem, ako budeme úspešní, ale nepochybne takáto veľká strana, ako je Smer - sociálna demokracia, musí mať ambíciu byť súčasťou ďalšej vlády v roku 2016," uviedol dnes Fico. Ako doplnil, pravdepodobne sa už nikomu nepodarí volebný výsledok na úrovni 44 percent a bude potrebný koaličný model. "A aká bude moja úloha v procese v roku 2016 záleží od toho, kde sa budeme v roku 2016 nachádzať," doplnil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies