Fico navštívil hospitalizovaného ministra Richtera, ten je mimo ohrozenia života

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 15:52 • 2 min
Fico navštívil hospitalizovaného ministra Richtera, ten je mimo ohrozenia života

BRATISLAVA – Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter ako aj jeho vodič sú mimo ohrozenia života a sú stabilizovaní na ARE v ružinovskej nemocnici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

„Sú stabilizovaní, ich zranenia nie sú život ohrozujúce, ešte stále pokračuje diagnostika. Zostávajú v nemocnici na sledovanie aj liečbu. Koľkodňová hospitalizácia bude, nevieme zatiaľ povedať,“ povedala novinárom hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská po tom, ako ministra Richtera navštívil premiér Robert Fico spolu s ministerkou zdravotníctva Zuzanou Zvolenskou a ministrom vnútra Robertom Kaliňákom. Podľa vyjadrenia Maťašovskej sa momentálne nedá stopercentne vylúčiť, či bude u ministra potrebná operácia. „Zdá sa, že nie,“ dodala.

Premiér Fico nechcel po návšteve ministra povedať, aké zranenia pri dnešnej nehode utrpel. „Nebudem sa vyjadrovať ani k lekárskym otázkam, ani k otázkam týkajúcich sa okolností dopravnej nehody. Môžem povedať len to, že sa stala za veľkej búrky, veľkého dažďa, všetko ostatné musí byť predmetom vyšetrovania,“ uviedol Fico. „Priznám sa, že nás správy, ktoré sme dostali niekoľko minút po havárii, vyplašili, pretože boli všelijaké,“ dodal.

Ani ministerka Zvolenská nechcela hovoriť o Richterovom zdravotnom stave. „Stále prebieha diagnostika,“ reagovala. „Je húževnatý, pozitívne ladený a verím, že všetko dobre dopadne,“ povedala o svojom ministerskom kolegovi.

Ministra Richtera aj s vodičom dnes krátko po 12:00 priviezli do ružinovskej nemocnice. Vládne auto smerovalo od Nitry do Bratislavy a vyletelo z cesty pri Pate v okrese Galanta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies