Fico navrhol zvolanie mimoriadneho pracovného snemu

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 14:02 • 2 min
Fico navrhol zvolanie mimoriadneho pracovného snemu

BRATISLAVA - Strana Smer by mala mať 28. júna mimoriadny pracovný snem, ktorý navrhol predsedníctvu vládnej strany premiér a predseda Smeru-SD Robert Fico.

slovakia

left justify in out

Na budúci týždeň predsedníctvo prerokuje rozhodnutia, ktoré so snemom súvisia – napríklad návrh, aby bol snem v Bratislave. Na sneme chcú prioritne riešiť, ako v nasledujúcom období vláda odpovie na konsolidáciu verejných financií, z ktorej rezort financií už urobil najpodstatnejšie kroky - ako by z nej mali profitovať ľudia. „Samozrejme budeme hovoriť aj o činnosti strany - úplne bežný pracovný snem, chceme veci urobiť tak, aby sme nemuseli riešiť mnohé pracovne veci v decembri, keď bude štandardný snem,“ vysvetlil na tlačovej besede po dnešnom rokovaní vlády premiér Robert Fico s tým, že na konci roka bude snem pri príležitosti 15. výročia založenia strany. Aktuálny snem bude o krokoch vlády v druhom polroku 2014 a v roku 2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona