Fico: Koalícia žije normálny vnútorný život

NETKY.SK • 8 Február 2017, 13:39 • 2 min
Fico: Koalícia žije normálny vnútorný život

BRATISLAVA - Koalícia žije normálny vnútorný život. Sú to tri strany, ktoré majú na mnoho vecí rozdielne názory, ale tak koalícia vznikla a je viazaná programovým vyhlásením vlády. Vyhlásil to dnes premiér a predseda Smeru-SD Robert Fico pred rokovaním Koaličnej rady. Lídri zasadajú vo formáte po troch zástupcoch z každej strany.

slovakia

left justify in out

Fico priznal, že aj jeho znepokojili kroky Úradu pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO), nečuduje sa preto, že je znepokojený aj niekto iný. Odchádzajúceho šéfa úradu Jozefa Holjenčíka kritizovala koaličná SNS. Fico však pripomenul, že reakcia na kroky úradu bola rýchla a razantná.

 

"Mojím zámerom a záujmom je, aby vláda fungovala, plnila si všetky záväzky, ktoré má v programom vyhlásení. Mňa nič iné nezaujíma," povedal na margo vzťahov v koalícii.

 

Podpredseda SNS Jaroslav Paška priznal, že energetika je v zložitej situácii. "Rozhodnutia ÚRSO sú dosť problematické a treba hľadať mechanizmy, aby sa to neopakovalo," povedal. Ďalší podpredseda SNS Anton Hrnko uviedol, že v koalícii sú veci viac a menej dôležité a oni sa chcú baviť o tých dôležitých.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona