Fico: Jahnátek je najlepší kandidát na šéfa ÚRSO, podporím ho

NETKY.SK • 30 Jún 2017, 15:30 • 2 min
Fico: Jahnátek je najlepší kandidát na šéfa ÚRSO, podporím ho

BRATISLAVA - Bývalý dvojnásobný minister a v súčasnosti poslanec Národnej rady (NR) SR za Smer-SD Ľubomír Jahnátek je podľa premiéra Roberta Fica (Smer-SD) najlepší kandidát na predsedu Úradu pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO).

slovakia

left justify in out

Ako ďalej povedal v dnešnej relácii Rádia Expres Braňo Závodský Naživo, verí, že budúci týždeň bude Jahnátek vládou do tejto funkcie vymenovaný, keďže vo výberovom konaní nemal konkurenciu.

 

"Nad všetkými vyčnieval o štyri konské dĺžky. Je to človek, ktorý sa vyzná a preto ho s veľkou radosťou podporím a dúfam, že na budúci týždeň bude Ľubo Jahnátek vymenovaný za šéfa regulačného úradu," vyhlásil Fico.

 

Výberová komisia Ministerstva hospodárstva (MH) SR označila v stredu (28.6.) Jahnátka, ktorého nominovala Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ), za najlepšieho spomedzi štyroch prihlásených kandidátov na post šéfa ÚRSO. Opozícia tento výber kritizuje, nominácia dlhoročného politika podľa jej predstaviteľov ohrozuje nezávislosť regulačného úradu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies