Fico: Diskutuje sa o výmene šiestich až siedmich štátnych tajomníkov

NETKY.SK • 20 August 2014, 16:38 • 2 min
Fico: Diskutuje sa o výmene šiestich až siedmich štátnych tajomníkov

BRATISLAVA - Vo vládnej strane Smer-SD momentálne diskutujú o menách šiestich až siedmich štátnych tajomníkov, ktorých by mohol kabinet vymeniť.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to po dnešnom rokovaní vlády premiér a predseda Smeru-SD Robert Fico. „To bude ďalšia vlna, ktorá bude predmetom výmeny. Potom prídu na rad rozhodnutia v miestnej štátnej správe, ďalej to budú rozhodnutia aj v samotných straníckych štruktúrach Smeru,“ uviedol Fico po rokovaní vlády.

 

Fico avizoval výmeny na postoch 28. júna na mimoriadnom pracovnom sneme strany. Povedal, že prídu individuálne zmeny vo vláde a na postoch štátnych tajomníkov aj v štruktúrach strany. Bývalý minister školstva Dušan Čaplovič a minister hospodárstva Tomáš Malatinský podali 2. júla demisiu, na druhý deň ich nahradili Peter Pellegrini (bývalý štátny tajomník MF SR) a Pavol Pavlis (bývalý štátny tajomník MH SR). Kabinet potom 9. júla schválil za štátneho tajomníka ministerstva hospodárstva Rastislava Chovanca. O ďalších nových štátnych tajomníkoch však zatiaľ vláda nerozhodla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies