Fico: Aj Gašparovič ma neraz poslal do čerta, ale spolupracovali sme

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 14:57 • 2 min
Fico: Aj Gašparovič ma neraz poslal do čerta, ale spolupracovali sme

BRATISLAVA – Premiér Robert Fico (Smer-SD) je presvedčený, že musia spolupracovať s novozvoleným prezidentom Andrejom Kiskom, ktorý ho v súboji o prezidentský palác porazil. Len spoluprácou môžu krajine pomôcť.

slovakia

left justify in out

„To ale neznamená, že nemôžme mať na niektoré veci rozdielne postoje. Aj pán Gašparovič ma koľkokrát poslal do čerta, keď som s niečím prišiel – povedal nie, on s tým nesúhlasí. Úplne prirodzene. Ale to neznamená, že sme nemali korektné nadštandardné vzťahy,“ povedal Fico na tlačovej besede.

 

Premiér dúfa, že táto tradícia zotrvá a traja najvyšší ústavní činitelia budú pokračovať v dobrej spolupráci tak, aby nikoho nerušili. „Nepochybujem o tom, že je na Slovensku určitá časť ľudí – politikov a určite aj v médiách, ktorí by boli veľmi radi, keby rozkladné a rozpadné procesy, ktoré sú napravo, boli prekryté nejakým iným konfliktom,“ povedal Fico. Podľa neho je dobrá spolupráca najvyšších ústavných činiteľov pre Slovensko životne dôležitá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies