Fico a Kaliňák odovzdali policajtom z celého Slovenska ocenenia za dobrú prácu

NETKY.SK • 17 September 2015, 20:02 • 2 min
Fico a Kaliňák odovzdali policajtom z celého Slovenska ocenenia za dobrú prácu

NITRA - Štyri desiatky policajtov si dnes v Nitre z rúk predsedu vlády SR Roberta Fica a ministra vnútra Roberta Kaliňáka prevzali medaily za službu v Policajnom zbore a ocenenia za dlhodobé, kvalitné a príkladné plnenie služobných úloh.

slovakia

left justify in out

Slávnostný ceremoniál sa konal v Koncertnej sále Župného domu v Nitre pri príležitosti Dňa Policajného zboru.

Premiér pri udeľovaní ocenení poďakoval príslušníkom Policajného zboru za zvyšovania dôvery verejnosti v políciu.

 

„Ďakujem všetkým 40 oceneným policajtom i ďalším 220, ktorí tiež dostanú určitú formu ocenenia. Za nimi všetkými stojí ďalších 22.000 policajtov, ktorí tvoria jednu armádu. Musím spomenúť aj to, čo dnes rezonuje v spoločnosti asi najviac, a poďakovať za ochranu hraníc Slovenska a za to, že sa nebezpečné javy, ktoré sú spojené s migráciou, nepretavili do reálneho života na Slovensku. To je neoceniteľné. Chcem za to poďakovať, pretože vnútorná bezpečnosť Slovenska je prvoradá,“ skonštatoval Fico.

 

Podľa ministra vnútra dosahuje v poslednom období Policajný zbor rekordné výsledky, ktoré sa prejavujú v znížení kriminality a vo zvýšení objasnenosti trestných činov. „Naozaj ma prekvapuje aj ľudskosť, s akou k práci pristupujete, a najviac ma teší, keď podpisujem rozkazy k odmenám alebo povýšeniam, ktoré sú sprevádzané mimoriadnym výkonom, či už pri záchrane ľudských životov, alebo preukázaní ľudskosti a pomoci,“ povedal odmeneným policajtom Kaliňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies