Fiat Chrysler bude nové Maserati od konca budúceho roka vyrábať v Turíne

NETKY.SK • 12 Február 2017, 19:04 • 2 min
Fiat Chrysler bude nové Maserati od konca budúceho roka vyrábať v Turíne

AMSTERDAM/TURÍN - Automobilka Fiat Chrysler (FCA) plánuje, že nové luxusné auto značky Maserati bude vyrábať v Turíne. Produkcia by sa mala spustiť koncom roka 2018, uviedol šéf FCA Sergio Marchionne.

slovakia

left justify in out

Nový model sa bude vyrábať v závodoch Turín Mirafiori, čo znamená, že všetci zamestnanci turínskeho produkčného závodu by mali byť opäť plne vyťažení, informovali talianske médiá.

 

FCA vsádza na expanziu produkcie. Značka Alfa Romeo, ktorá je súčasťou koncernu, uvedie na trh svoje prvé športovo-úžitkové vozidlo (SUV). Model Stelvio je druhým krokom značky, ktorým sa po predstavení modernizovaného modelu Giulia snaží o oživenie predaja. SUV, ktoré navrhli vo vývojom centre automobilky Alfa Romeo v Modene, sa bude vyrábať v závode FCA v meste Cassino, južne od Ríma. Stelvio pripomína svojimi športovými líniami dizajn modelu Giulia.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies