Feyenoord od novej sezóny povedie Giovanni van Bronckhorst

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 10:08 • 2 min
Feyenoord od novej sezóny povedie Giovanni van Bronckhorst

ROTTERDAM - Futbalistov Feyenoordu Rotterdam od budúcej sezóny povedie Giovanni van Bronckhorst. Bývalý holandský reprezentant vo funkcii hlavného trénera nahradí doterajšieho kouča Freda Ruttena, ktorému v lete vyprší jednoročná zmluva.

slovakia

left justify in out

Van Bronckhorst v aktuálnej sezóne pôsobí ako jeden z dvojice Ruttenových asistentov. Vedenie Feyenoordu pre agentúru AP potvrdilo, že 40-ročný bývalý obranca súhlasil s podmienkami dvojročného kontraktu.

 

Za klub z Rotterdamu odohral v rozmedzí rokov 1994 až 1998 viac ako 100 zápasov. Potom pôsobil v Glasgowe Rangers, Arsenale Londýn i FC Barcelona. V roku 2007 sa do Feyennordu vrátil a o tri sezóny neskôr tam ukončil hráčsku kariéru. Reprezentačný dres "oranjes" obliekol v 106 dueloch. Bol kapitán mužstva, ktoré na MS 2010 prehralo vo finále so Španielskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies