Fetty Wap ponúkol skladbu Like a Star s Nicki Minaj

NETKY.SK • 9 December 2016, 11:49 • 2 min
Fetty Wap ponúkol skladbu Like a Star s Nicki Minaj

BRATISLAVA - Americký rapper Fetty Wap zverejnil nový singel s názvom Like a Star. V novinke, ktorá je dostupná na portáli iTunes, hosťuje jeho kolegyňa Nicki Minaj.

slovakia

left justify in out

Skladba by sa mala nachádzať na interpretovej pripravovanej druhej štúdiovke King Zoo. Nahrávka by mala obsahovať tiež single Jimmy Choo alebo Wake Up. Dvadsaťpäťročný rodák z mesta Paterson v New Jersey ju plánuje uviesť na trh ešte tento rok. Bližšie informácie o albume či kompletný tracklist však zatiaľ nie sú známe.

 

 

Fetty Wap, vlastným menom Willie Maxwell, sa pohybuje na hudobnej scéne od roku 2011. V júli 2014 vydal mixtape Up Next a o dva mesiace neskôr singel Trap Queen, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard Hot 100 dostal na druhú priečku. Skladba sa nachádza aj na jeho debutovom eponymnom albume, ktorý vyšiel vlani. Okrem toho má na konte EP For My Fans (2015) či mixtapey Zoo Style: The Mixtape (2015) alebo Zoovier (2016).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies