Festival Rock pod kameňom zverejnil kompletný line-up účinkujúcich

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 11:43 • 2 min
Festival Rock pod kameňom zverejnil kompletný line-up účinkujúcich

BRATISLAVA - Organizátori festivalu Rock pod kameňom, ktorý sa každoročne koná v Snine, zverejnili kompletný line-up účinkujúcich. Brány Sninských rybníkov sa otvoria vo štvrtok 6. augusta. Headlinermi úvodného dňa sú slovenské hviezdy Horkýže Slíže a Inekafe. Postupne sa v priebehu štvrtkového večera predstavia aj Stepaside, S.P.L.N, Bijouterrier a česká kapela Dymytry.

slovakia

left justify in out

V piatok 7. augusta organizátor pripravil vystúpenia protagonistov zvučných mien. Návštevníci si vypočujú poriadnu dávku rocku v podaní zostavy Lucie Bílá & Arakain či Tanja & Citron. Okolo polnoci sa predvedie skupina Russkaja, ktorá pricestuje zo susedného Rakúska. Fanúšikovia na môžu tešiť aj na legendárnu Tublatanku či kapely Borra, My Way, The Now, Caliber X, Within Silence a The Paranoid.

 

Program v sobotu 8. augusta bude rovnako hutný ako dva predchádzajúce dni. Predstavia sa Mahagon, Sabot-Age, Rust2Dust, Ravenclaw, Tristana, ale aj živelný Walda Gang či Karpina. Hviezdami večera budú jednoznačne zahraniční interpreti Gotthard zo Švajčiarska a Gamma Ray z Nemecka.

 

Práve skupín Gotthard a Gamma Ray sa týka prekvapenie pre fanúšikov rocku. Organizátor sa rozhodol vyhlásiť súťaž o osobné stretnutia so zahraničnými hviezdami. Zapojiť do súťaže sa môžu všetci návštevníci festivalu a okrem hudobnej smršti si desať šťastlivcov odnesie aj zážitky zo zákulisia festivalu. Podmienky a informácie o súťaži organizátor zverejní na oficiálnej facebookovej stránke festivalu Rock pod kameňom.

 

„Členovia skupín Gotthard a Gamma Ray boli nápadu Meet & Greet otvorení a nás veľmi teší, že aj zopár návštevníkov bude mať tú česť osobne spoznať tieto rockové osobnosti,“ uviedol pre médiá organizátor Marián Križánek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona