Festival Pokémon Go rozhneval hráčov!

NETKY.SK • 23 Júl 2017, 15:35 • 2 min
Festival Pokémon Go rozhneval hráčov!

CHICAGO - Tisícky účastníkov veľkého festivalu pre hráčov kultovej mobilnej hry Pokémon Go v Chicagu museli podujatie v sobotu v hneve opustiť po tom, čo padol systém a nebolo možné sa do hernej aplikácie nalogovať.

slovakia

left justify in out

Keď sa im chcel v chicagskom Grant Parku, ktoré bolo centrom podujatia, z pódia prihovoriť šéf spoločnosti Niantic, stojacej za hrou Pokémon Go, vypískali ho a nepustili ho k slovu.

Firma nakoniec oznámila, že všetkým účastníkom podujatia preplatí plnú výšku vstupného a k tomu im venuje kredity na zbieranie pokémonov v hodnote sto eur. Mnohí účastníci sa napriek tomu sťažovali, že organizátori podujatia, ktoré sa konalo pri príležitosti prvého výročia uvedenia hry na trh, im chcú vrátiť len cenu bežného vstupného vo výške 20 eur, pričom niektorí z nich si lístky kupovali z "druhej ruky" cez internet a zaplatili za ne aj 400 eur.

Firma Niantec preto ešte v sobotu večer oznámila, že každý účastník nevydareného festivalu dostane zdarma aj legendárneho pokémona Lugiu, veľmi raritnú a mocnú postavičku, ktorú je v boji takmer nemožné poraziť.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies