Festival Hory a mesto sa po 18 rokoch presúva na nové miesto

NETKY.SK • 11 Január 2018, 13:22 • 2 min
Festival Hory a mesto sa po 18 rokoch presúva na nové miesto

BRATISLAVA - Najväčšou novinkou 19. ročníka Medzinárodného festivalu horského filmu a dobrodružstva Hory a mesto bude nové miesto konania.

slovakia

left justify in out

Od 21. do 25. marca sa ním stane bratislavské centrum Bory Mall s kinami Cinemax. Organizátori vidia zmenu pozitívne, akcii podľa nich dodá novú energiu a možnosti, ktoré ocenia aj návštevníci. Osvedčená dramaturgia a programová štruktúra zostávajú nezmenené, diváci sa môžu tešiť na vyše 50 filmov a hostí svetového formátu.

 

"Veríme, že festival si za 18 rokov získal divákov, ktorí nás nájdu a navštívia aj na novom mieste. Naši diváci už zažili festival na viacerých miestach a dúfame, že ich nezaskočí ani táto zmena a prídu ho opäť navštíviť a podporiť," uviedla Natália Bokníková, projektová manažérka festivalu, ktorý sa začal v roku 2000 v Zrkadlovom háji, v roku 2002 sa presunul do dnes už neexistujúceho PKO a od roku 2004 pôsobil v Auparku celých 14 rokov.

 

Dramaturgia podujatia i jeho programová štruktúra sa zásadne nemenia. "Ako každý rok aj tento prinášame zahraničných hostí svetového formátu. Programové sekcie zostávajú nezmenené, tematicky delené podľa živlov, na druhej strane v špeciálnych sekciách prinášame novinky, budú venované snowkitingu, morským kajakom, behu, ferratám, zároveň sa chystá aj tradičná envirosekcia," dodáva programový riaditeľ festivalu Alan Formánek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona