Festival Hory a mesto prinesie 25 filmov zo siedmich krajín

NETKY.SK • 2 November 2011, 00:13 • 2 min
Festival Hory a mesto prinesie 25 filmov zo siedmich krajín

Festival Hory a mesto prinesie 25 filmov zo siedmich krajín

slovakia

left justify in out

img

Presne 25 filmov zo siedmich krajín sveta uvidia diváci počas nasledujúceho víkendu, 4. a 5. novembra 2011, na festivale horského filmu Hory a mesto vo Zvolene. Dvojdňová prehliadka tak predstaví polovicu filmov, ktoré uviedli organizátori na jar tohto roku v bratislavskej festivalovej premiére.
Snímky sú rozdelené do štyroch tematických blokov Skala 1 a Skala 2, Sneh a Vysoké hory. Medzi uvedenými filmami nebude chýbať ani tridsaťminútový poľský film režisérky Elizy Kubarskej Čo sa stalo na ostrove Pam, ktorý získal v Bratislave dve zo štyroch hlavných cien.
Okrem toho organizátori predstavia aj niekoľko ďalších ocenených filmov z bratislavskej prehliadky. Slovensko zastupuje päť snímok, medzi nimi bude aj film Hľadači utajených svetov známeho slovenského filmára Pavla Barabáša.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies