Festival Hip-Hop žije privíta špičku českej a slovenskej hip-hopovej scény

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 13:33 • 2 min
Festival Hip-Hop žije privíta špičku českej a slovenskej hip-hopovej scény

BRATISLAVA - Najväčší hip-hopový sviatok, festival Hip-Hop žije, otvára svoje brány už v piatok 29. júna o 15. hodine, prvé vystúpenie je naplánované o hodinu neskôr. Organizátori už zverejnili line up, do Bratislavy na Zlaté piesky mieri celá špička českej a slovenskej hip-hopovej scény.

slovakia

left justify in out

„Tento rok máme najnadupanejší line up v histórii. Prídu všetci dôležití slovenskí a českí raperi, vrátane Kaliho, ktorý u nás ešte nehral. Mnohí sa tešia aj na českú legendu Chaozz, ktorá sa len nedávno opäť vrátila na scénu. Osobne som veľmi zvedavý na veľkú americkú hviezdu Ricka Rossa, ktorý bude hrať v noci z piatka na sobotu,“ uviedol pre médiá jeden z organizátorov Boris Marhanský. Návštevníci sa môžu tešiť aj na vynovený areál, ktorý im poskytne väčší komfort. Pokiaľ ide o bezpečnosť, organizátori majú prísne pravidlá.

 

„Neplnoletí návštevníci do 15 rokov môžu navštíviť festival len pod dozorom zákonného zástupcu alebo osoby staršej ako 18 rokov. Tínedžerov vo veku 15 až 18 rokov pustíme aj samých, ale majú prísny zákaz konzumácie alkoholických nápojov. Všetci do 18 rokov budú mať špeciálne označenú pásku. Ak vznikne podozrenie, že neplnoletý návštevník je už pri vstupe do areálu pod vplyvom alkoholu alebo akýchkoľvek iných návykových látok, nebude pustený do festivalového areálu,“ dodáva Marhanský.

 

Pripravená je VIP zóna, prístupná však bude iba dospelým návštevníkom. Tam na nich čaká vlastný bar, chillout zóna, občerstvenie, pokerová zóna či fotostena, môžu sa stretnúť aj s interpretmi. Festival je síce predovšetkým o hudbe, nebude chýbať ani sprievodný program. „Už od piatka večera sa bude dať hrať streetball, kto sa chce niečo nové naučiť, môže skúsiť graffiti workshop, pripravený je aj hip–hop tanečný battle či tanečné semináre. Verím, že každý záujemca si vyberie,“ doplnil Marhanský.

 

Po Bratislave zavíta festival Hip-Hop žije ešte do ďalších štyroch miest, po prvý raz aj do Prahy. Česká metropola uvedie festival 28. júla, na Domaši prebehne počas troch dní od 3. do 8. augusta, na Duchonke 17. až 19. augusta a v Ostrave 1. septembra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies