Festival Dance with Air na letisku v Bolerázi pokazil dážď

NETKY.SK • 24 Máj 2015, 14:49 • 2 min
Festival Dance with Air na letisku v Bolerázi pokazil dážď

BRATISLAVA - Letisko Boleráz pri Trnave bolo v sobotu (23.5.) miestom druhého ročníka festivalu zábavy pre malých aj dospelých Dance with Air. Vlastne malo byť, pretože prácu organizátorov podujatia pre celé rodiny, ktorá sa rátala na desiatky hodín, pokazil v plnej miere celodenný vytrvalý dážď.

slovakia

left justify in out

Vyhliadkové lety, bábkové divadlo, súťaže pre deti, to všetko ostalo iba na plagátoch. Keď konečne večer dážď ustal, verných fanúšikov, ktorí v areáli letiska ostali, odmenili koncertom skupiny Zóna A, Slobodná Európa a Chiki Liki Tu-a.

 

Všetky tri kapely majú už dlhoročné skúsenosti z „open air“ podujatí, aj keď vďaka chladu prišli na pódium vo vetrovkách. Lídri skupín nezabudli poďakovať divákom, že vytrvali. Začínala Zóna A. Táto kultová punková skupina je na scéne už 30 rokov. Zahrali skladby Útok na špicu hitparády, Potopa, Bratislavské dievčatá, Kde ste boli?, Ja takým veciam neverím, Na Havaj, Možno, Lucia, ste boli, pridali dve nové piesne Ja už nebudem piť, Dneska idem von a na záver hit Nebuď hlúpa.

 

Iba o päť rokov je mladšia skupina Slobodná Európa. Miloslav Whisky Láber a spol. ponúkli piesne z aktuálneho albumu Štvorka a pridali aj známe hity z predchádzajúcich albumov. Na rad prišli postupne Rock 'n' Roll, Nikdy to nebude tak (Naivná), Pakáreň, Relatívny pokoj, Golden Beach, Stredná trieda, Čo sa stalo s našim životom?, Som ten, Pes, Unavený a zničený, Ráno a na záver hit Podvod.

 

Aj prešovská kapela Chiki Liki Tu-a má dlhoročné skúsenosti s vrtochmi počasia. Chlapci zbierajú úspechy s novým albumom, ktorému dali názov Slzy tvý mámy, Šedivý a spol, z ktorého zahrali piesne Milenka, Prezident, Letáky, Úradnícka, DPH, Triedený odpad, Tak choď už! Nechýbal hádam najväčší hit Láska moja de si a na záver dve známe piesne Ďakujem (SOZA) a Monte Carlo (...v šušťakoch). Tá posledná vlastne symbolicky, pretože v sobotu na letisku v Bolerázi boli skutočne potrebné nepremokavé „šušťaky“. O rok pri treťom ročníku to bude určite lepšie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona