Festival Campfest tento rok aj s Martinom Smithom

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 14:22 • 2 min
Festival Campfest tento rok aj s Martinom Smithom

BRATISLAVA – Tak ako každý rok, aj tento pripravili kresťania na Slovensku výnimočný festival pre mladých ľudí a pre každého kto sa cíti mladý a chce stráviť víkend v krásnej prírode Nízkych Tatier.

slovakia

left justify in out

Festival Campest ponúka  výbornú hudbu, inšpiratívne slovo, semináre, koncerty, tanec, netradičné športy a najmä prežívanie Božej prítomnosti spolu s 6-tisíc mladými ľuďmi. 

 

Martin Smith (UK) je interpret, ktorého na Slovensku netreba veľmi predstavovať. Pre tých, ktorí majú isté nejasnosti, je to bývalý líder jednej z najstabilnejších a najtvorivejších chválových kapiel súčasnej generácie - Delirious?. Bývalý preto, lebo v roku 2009 oznámili, že sa členovia kapely chcú venovať individuálnym projektom a rodinám.

 

V roku 2012 a 2013 vydal Martin štyri sólové EP albumy. V roku 2013 vydal aj autorský sólový album God´s Great Dance Floor (Step 01 a Step 02). Okrem hudby sa venoval aj písaniu autobiografie a zamyslení ku svojim piesňam.

 

 

Predstavujeme vám ďalšieho zahraničného účinkujúceho, ktorým je Jeremy Riddle(USA), Jeremy vo svojom prejave nesie vášeň pre Božiu prítomnosť a jeho chvály vovádzajú do slobody a uctievania pred Pánom. Je skladateľ a vedúci chvál v zbore Bethel, v meste Redding, Kalifornia. Ako teenager bol súčasťou zboru Vineyard, kde sa neskôr stal aj vedúcim mládeže a vedúcim chvál. V roku 2007 vydal svoj prvý sólový album s názvom Full Attention, z ktorého pochádza aj známa pieseň Sweetly Broken/Nežne zlomený. S manželkou Katie majú 5 nádherných detí.

 

 

Podujatie sa uskutoční 6.-9. augusta. Miestom, kde sa už pravidelne CampFest odohráva je lokalita obce Kráľova Lehota, neďaleko Liptovského Hrádku, v krásnej prírode Nízkych Tatier. Viac o festivale sa dozviete TU.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies