Festival BeeFree sa uskutoční opäť v Čunove

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 15:07 • 2 min
Festival BeeFree sa uskutoční opäť v Čunove

BRATISLAVA - Tohtoročný festival BeeFree sa uskutoční posledný júlový víkend v areáli Divoká voda v bratislavskom Čunove.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa tak opäť udeje na mieste, kam ho vlani pre technické komplikácie presunuli z pôvodne plánovaného letiska v Trenčíne. Šestnásty ročník festivalu ponúkne od piatka 25. júla do nedele 27. júla 36 hodín hudobného programu bez prestávky. Prihlasovanie dídžejov už organizátori spustili na oficiálnej webovej stránke.

 

Tak ako doteraz aj tento rok bude BeeFree sprístupnený zadarmo. Návštevníci budú mať okrem toho zdarma k dispozícii aj stanové mestečko, platiť sa bude iba za parkovanie. Na festivale sa predvedie viac ako 150 dídžejov, ktorých rozmiestnia podľa hudobného žánru na päť pódií. 

 

Festival BeeFree sa po prvý raz konal v roku 1999, a to vo Vodnej veži v Bratislave. V priebehu nasledujúcich rokov sa podujatie uskutočnilo na nádvorí petržalskej Incheby (2001 - 2004), na bratislavských Zlatých Pieskoch (2005 - 2006), na jazere v Hornej Strede (2007 - 2010), v Piešťanoch (2011 - 2012) a naposledy v spomínanom Čunove. Akcia má už svoje pevné miesto na festivalovej mape Slovenska, pričom každoročne ju navštevuje niekoľko tisíc prevažne mladých ľudí. 

 

Informácie pochádzajú od PR manažéra spoločnosti Kuulfabrik Jána Papača a z archívu agentúry SITA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies