Festival Awakening Slovakia privíta HILLSONG YOUNG & FREE z Austrálie

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 15:30 • 2 min
Festival Awakening Slovakia privíta HILLSONG YOUNG & FREE z Austrálie

BRATISLAVA – Aj tento rok sa uskutoční obľúbený festival AWAKENING SLOVAKIA s bohatým programom a rôznymi hudobnými skupinami. Výnimočným hosťom bude kapela Hillsong Young & Free z Austrálie.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Táto skupina sa skladá z mladých ľudí, ktorí zasahujú práve svoju generáciu hudbou, ktorá textami upozorňuje na to, že Ježiš bol vzkriesený, je živý a môže prebývať v ľudskom srdci.

 

Akcia sa uskutoční v netradičný deň 2.6.2015 (Utorok) od 17:00 v Poprad Aréne, no s výborným programom a očakávaním na to, čo bude Boh v ten večer konať. V programe vystúpia kapely ESPÉ, Timothy, Lámačské chvály, skvelí rečnici a mnoho dalších priateľov.

 


AWAKENING SLOVAKIA je pokračovaním Worship festivalov a súčasťou letného festivalu CampFest a iných akcií, ktoré snívajú sen o Božom pôsobení a chcú spolu zápasiť za Boží dotyk pre našu krajinu a v krajiny okolo nás.

 

Informácie pochádzajú zo stránky awakeningslovakia.sk.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona