Ferrer potvrdil Foguésa ako nového kouča

NETKY.SK • 11 November 2014, 13:54 • 2 min
Ferrer potvrdil Foguésa ako nového kouča

LONDÝN - Španielsky tenista David Ferrer počas koncosezónneho šampionátu ATP World Tour Finals v Londýne, na ktorom je prvým náhradníkom, potvrdil 37-ročného niekdajšieho 179. hráča svetového rebríčka vo dvojhre Francisca Foguésa ako svojho nového trénera.

slovakia

left justify in out

Informáciu o tejto kooperácii priniesol už koncom októbra portál Tennistopic, teraz ju aktualizovali napríklad weby Ubi Tennis a Live Tennis. Valencijčan Fogués v minulosti viedol Pabla Andújara či Daniela Gimena-Travera. 

 

Tridsaťdvaročný finalista vlaňajšieho parížskeho antukového grandslamového Roland Garris Ferrer figuruje na 10. priečke v renkingu. Bez kormidelníka bol od newyorských US Open, kde sa po ôsmich mesiacoch skončila jeho spolupráca s Josém Alturom. V decembri 2013 sa po 15 rokoch kooperácie rozišiel s Javierom Pilesom. 

 

Ferrer pre problémy v krížovej oblasti chrbta zrušil svoje vystúpenia v novej indickej medzisezónnej súťaži miešaných družstiev Champions Tennis League (17. - 26. novembra) mimo oficiálnych štrukúr ITF, ATP či WTA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies