Ferrer nebude hrať v indickej Champions Tennis League

NETKY.SK • 10 November 2014, 18:00 • 2 min
Ferrer nebude hrať v indickej Champions Tennis League

NAÍ DILLÍ - Španielsky tenista David Ferrer pre problémy v krížovej oblasti chrbta napokon nebude hrať v indickej Champions Tennis League (CTL) miešaných družstiev (17. - 26. novembra).

slovakia

left justify in out

Hlavný organizátor CTL Vidžaj Amritraj podľa DNA India povedal, že bude hľadať porovnateľne charizmatickú a tenisovo zdatnú osobnosť pre družstvo Punjab Marshalls so sídlom v Chandigarhe.

 

Tridsaťdvaročný člen Top 10 svetového rebríčka Ferrer je aktuálne plateným náhradníkom na koncosezónnom šampionáte ATP World Tour Finals v Londýne. 

CTL je popri International Premier Tennis League (IPTL: 28. - 30. novembra vo filipínskej Manile, 2. - 4. decembra v Singapure, 6. - 8. decembra v indickom Naí Dillí a 11. - 13. decembra v Dubaji v SAE) ďalším ázijským medzisezónnym projektom mimo oficiálnych medzinárodných štruktúr ITF, ATP či WTA. Na súpiskách sú napríklad aj Venus Williamsová, Martina Hingisová, Jelena Jankovičová, Agnieszka Radwanská, Juan Carlos Ferrero či Pat Cash. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies