Ferrer nečakane zdolal Djokoviča a je v semifinále

NETKY.SK • 25 November 2011, 02:27 • 2 min
Ferrer nečakane zdolal Djokoviča a je v semifinále

Ferrer nečakane zdolal Djokoviča a je v semifinále

slovakia

left justify in out

img

Španiel David Ferrer v stredu večer nečakane zdolal v A-skupine Turnaja majstrov srbského tenistu Novaka Djokoviča v dvoch setoch 6:3, 6:1 a postúpil v Londýne do semifinále.  Ako prvý sa medzi posledných štyroch hráčov v hale O2 prebojoval Švajčiar Roger Federer.
"Je to prekvapenie, som v semifinále a zdolal som Andyho Murrayho a Novaka Djokoviča. Tento moment si chcem vychutnať, nemyslím na ďalší zápas," povedal šťastný Ferrer.
Djokovič nemal svoj deň a ani zďaleka nepripomínal hráča, ktorý v prebiehajúcej sezóne vyhral tri Grand Slam-y a celkovo desať turnajov. Srbský tenista prehral od stavu 3:2 v prvom sete sedem gemov v rade a v zápase urobil až 33 nevynútených chýb, trikrát viac ako jeho súper.
Najvyššie nasadený hráč však ešte nestratil šancu na postu do semifinále, no v piatok musí zdolať svojho krajana Janka Tipsareviča. "Musím uznať, že hral výborne. Odo mňa to bol najhorší zápas v tejto sezóne, tak veľa nevynútených chýb. Momentálne nehrám dobre, to je fakt. Možno je to tým, že to bola dlhá sezóna. Bol to veľmi zlý zápas," povedal Djokovič.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies