Ferreira-Carrasco ďalšou posilou Atlética Madrid

NETKY.SK • 11 Júl 2015, 09:06 • 2 min
Ferreira-Carrasco ďalšou posilou Atlética Madrid

MADRID - Belgický futbalový útočník Yannick Ferreira-Carrasco sa stal novou posilou španielskeho klubu Atlético Madrid.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný nádejný hráč prestúpil z AS Monako, pričom s novým zamestnávateľom podpísal päťročný kontrakt. Ferreira-Carrasco by mohol v novom pôsobisku nahradiť Turka Ardu Turana, ktorý zamieril do FC Barcelona. "Kniežatá" by mali za prestup zinkasovať približne 20 miliónov eur.


"Sme veľmi spokojní, že sme dosiahli dohodu s Monakom. Yannick má veľký potenciál a pred sebou neuveriteľnú budúcnosť. Je to hráč, ktorý je veľmi rýchly, výborne ovláda loptu a má dobrú strelu. Som presvedčený, že prispeje k zvýšeniu kvality nášho tímu," cituje portál goal.com slová športového riaditeľa "Los Colchoneros" Josého Luísa.


Atlético získalo v aktuálnom prestupovom období aj Argentínčana Luciana Vietta či Kolumbijčana Jacksona Martíneza. Ferreira-Carrasco sa v doterajšej krátkej kariére najviac zviditeľnil v osemfinále ostatného ročníka Ligy majstrov, keď strelil jeden z gólov Monaka pri prekvapujúcom triumfe 3:1 na pôde Arsenalu Londýn. Podľa portálu transfermarketweb.com má Atlético záujem aj o iného hráča Monaka - obrancu Aymena Abdennoura.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies