VIDEO FerrariLand bude nový zábavný park snov

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 16:00 • 2 min
VIDEO FerrariLand bude nový zábavný park snov

TARRAGONA – Vitajte v zábavnom parku svojich snov, ktorý je vybudovaný okolo kultovej značky Ferrari a volá sa FerrariLand.

slovakia

left justify in out

Talianska automobilka Ferrari priťahuje pozornosť mužov aj žien od svojho založenia a teraz sa spojila aj s detskou zábavou. Zábavný park FerrariLand ponúkne návštevníkom najvyššiu a najrýchlejšiu horskú dráhu v Európe. Návštevníci parku sa tiež budú môcť ubytovať v päť hviezdičkovom hoteli, ktorý bude celý v štýle Ferrari.

Zábavný park sa rozprestiera na ploche 75.000 metrov štvorcových a na svoje si prídu všetci milovníci rýchlych áut, či už to budú rodiny, mládež alebo dospelí.

 

Na jazdu svojich snov si však ešte chvíľu budete musieť počkať, keďže výstavba parku FerrariLand sa len začala a slávnostné otvorenie je naplánované na rok 2016. Komplex v štýle čierneho vzpínajúceho sa koňa bude vybudovaný v rámci zábavného parku PortAventura v Španielsku.

 

img

Pri príležitosti uloženia základného kameňa sa akcie zúčastnil aj štvornásobný majster sveta Sebastian Vettel, ktorý je čerstvou posilou talianskej automobilky v seriáli formule 1.

Ak sa už nemôžete dočkať tejto európskej atrakcie, tak si môžete urobiť výlet do Abú Dhabí v Spojených arabských emirátoch, kde sa nachádza zábavný park Ferrari World. Tento je najväčším krytým parkom na svete a môže sa pochváliť aj najrýchlejšou dráhou Formula Rossa, na ktorej návštevníci dosiahnu rýchlosť až 240 km/h.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona