Ferrari sa smeje na sporoch Alonsa s Räikkönenom

NETKY.SK • 20 September 2013, 12:21 • 2 min
Ferrari sa smeje na sporoch Alonsa s Räikkönenom

SINGAPUR - Vedenie tímu motoristickej formuly 1 Ferrari sa zabáva na špekuláciách, že kolegovia od sezóny 2014 Fernando Alonso a Kimi Räikkönen budú mať medzi sebou nezhody.

slovakia

left justify in out

Fínsky majster sveta z roku 2007 Räikkönen nedávno podpísal zo stajňou z Maranella kontrakt na dva roky a v kokpitoch monopostov Ferrari budú sedieť dvaja majstri sveta prvýkrát od roku 1953.

Alonsov súčasný kolega Felipe Massa povedal začiatkom tohto týždňa, že jazdci si nebudú medzi sebou rozumieť a doplnil tak ostatných, ktorí pochybujú o korektnom vzťahu medzi Alonsom a Räikkönenom. "Možno sa boja, pretože sme silní. Je to súčasť psychologickej vojny, ktorá tiež patrí do F1. Pre mňa to vôbec nie je zaujímavé, nesledujem takéto vyjadrenia. Každý si môže hovoriť, čo chce. Nebudem meniť spôsob, akým sa snažím riešiť veci z pohľadu tímu. Dosť zábavné, nikdy ma nebudete počuť hovoriť o inom tíme," vyjadril sa pre autosport.com šéf Ferrari Stefano Domenicalli. 

Španielsky dvojnásobný svetový šampión Alonso povedal, že nevidí žiadne problémy s Räikkönenom ako novým tímovým kolegom. "Nemyslím si, že ma niekto donúti jazdiť lepšie oproti tomu, ako jazdím dnes. Dvaja majstri sveta, podľa mňa to nič nezmení. Všetko sa to opakuje. Keď som sem prišiel, ľudia hovorili, že s Felipem to bude katastrofa, a po štyroch rokoch je jedným z mojich najlepších priateľov," uviedol Alonso. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona