Ferrari pred náročným rozhodnutím pre budúcu sezónu

NETKY.SK • 9 September 2013, 12:11 • 2 min
Ferrari pred náročným rozhodnutím pre budúcu sezónu

MONZA - Šéf tímu motoristickej formuly 1 Ferrari Stefano Domenicali priznal po nedeľňajšej Veľkej cene Talianska, že stajňu z Maranella čaká ťažké rozhodnutie ohľadom zloženia jazdeckej dvojice pre budúcu sezónu.

slovakia

left justify in out

Po posledných európskych pretekoch sa začalo nahlas hovoriť, že súčasného pilota Ferrari Felipeho Massu nahradí od roku 2014 Kimi Räikkönen pôsobiaci vo farbách Lotusu.

Podľa Domenicaliho ešte v tíme neučinili žiadne rozhodnutie. "Je to niečo, čo chceme urobiť vo vhodnom čase, aby sme sa uistili, že spravíme to najlepšie rozhodnutie pre náš tím. Fakt, že sme sa ešte nerozhodli, znamená, že zvažujeme všetky možnosti. Výsledok oznámime hneď, ako dospejeme k nejakému záveru. Nie je to pre nás ľahké," citoval portál autosport.com slová Domenicaliho. 

Návrat Räikkönena do Ferrari tiež vyvolal diskusie, či sa nechystá z tímu odísť Fernando Alonso. V ostatných týždňoch bolo medzi Španielom a stajňou z Maranella zvýšené napätie, ale Domenicali je presvedčený, že dvojnásobný majster sveta je tým správnym jazdcom pre taliansku stálicu v F1. "Niet pochýb, že Fernando je lídrom, a on to vie veľmi dobre. Sústredíme sa na svoj cieľ, čím je v podstate spoločné víťazenie," dodal Domenicali. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies