Ferrari poslalo Schumacherovi špeciálne prianie k narodeninám

NETKY.SK • 3 Január 2014, 11:44 • 2 min
Ferrari poslalo Schumacherovi špeciálne prianie k narodeninám

GRENOBLE - Tím motoristickej formuly 1 Ferrari poslal o život bojujúcemu Michaelovi Schumacherovi odkaz pri príležitosti jeho piatkových 45. narodenín.

slovakia

left justify in out

Sedemnásobný šampión "efjednotky" leží po nehode na nedeľňajšej lyžovačke v nemocnici vo francúzskom Grenobli v kóme v stabilizovanom, ale stále kritickom stave.

"Toto je špeciálny deň pre Ferrari a jeho fanúšikov, pretože Michael Schumacher má narodeniny. Momentálne zvádza najdôležitejší boj vo svojom živote a chceme mu odovzdať špeciálne prianie. Spolu máme za sebou toľko prekrásnych zážitkov a vybrali sme číslo 72. Nie je to len tak, reprezentuje počet Michaelových víťazstiev za Ferrari v rokoch 1996 až 2006. Vďaka týmto 72 veľkým cenám sme získali milióny fanúšikov po celom svete. Boli to nezabudnuteľné momenty, ktoré spolu s jeho vášňou, oddaním a obetavosťou urobili z Michaela navždy súčasť rodiny Ferrari. Každý v Scuderii od prezidenta Lucu di Montezemola a šéfa tímu Stefana Domenicaliho, ktorí sú v úzkom kontakte s Michaelovou rodinou, neustále sleduje vývoj situácie. Pochopiteľne, dnes je dvojnásobný dôvod mu popriať všetko najlepšie. Forza Michael," uverejnil portál Sky Sports odkaz Ferrari. 

"Schumi" v nedeľu údajne lyžoval vo francúzskych Alpách mimo vyznačenej trate a hlavou narazil do skaly, na hlave mal prilbu, ktorá zabránila najhoršiemu. Podľa rodinnej hovorkyne Sabine Kehmovej nebola príčinou nehody vysoká rýchlosť. Schumacher bol na svahu spolu so 14-ročným synom Mickom a skupinou priateľov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies