Ferrari po zemetrasení pozastavilo práce v Maranelle

NETKY.SK • 30 Máj 2012, 06:25 • 2 min
Ferrari po zemetrasení pozastavilo práce v Maranelle

Ferrari po zemetrasení pozastavilo práce v Maranelle - Formula 1 Stajňa F1 Ferrari pozastavila práce vo svojej továrni v Maranelle po tom, čo v utorok postihlo severné a centrálne Taliansko silné zemetrasenie. Hovorca informoval, že nedošlo k žiadnym ško

slovakia

left justify in out

img

 Stajňa F1 Ferrari pozastavila práce vo svojej továrni v Maranelle po tom, čo v utorok postihlo severné a centrálne Taliansko silné zemetrasenie.
      Hovorca informoval, že nedošlo k žiadnym škodám, no tím uvoľnil všetkých zamestnancov, aby mohli byť so svojimi rodinami. Ferrari sa momentálne pripravuje na budúcotýždňovú VC Kanady.
      Zemetrasenie s magnitúdou 5,8 malo epicentrum 40 kilometrov severne od Bologne a 60 kilometrov východne od Parmy v hĺbke 9,6 kilometra a vyžiadalo si najmenej desať obetí. Otrasy počas niekoľkých sekúnd pocítili v regióne od Benátok po Miláno, informovali talianske médiá. V oblasti preventívne evakuovali školy a ďalšie budovy.
      Nové zemetrasenie vystrašilo obyvateľov regiónu, v ktorom len 20. mája došlo k otrasom s magnitúdou 6,0. O život vtedy prišlo sedem ľudí, ďalších 50 ľudí utrpelo zranenia a zničené boli stovky budov.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona