Ferrari FF nahradilo na nitrianskom autosalóne Ferrari California

NETKY.SK • 28 September 2011, 21:54 • 2 min
Ferrari FF nahradilo na nitrianskom autosalóne Ferrari California

Ferrari FF nahradilo na nitrianskom autosalóne Ferrari California - Doprava Celkovo 25 výrobcov osobných automobilov sa predstavuje na tohtoročnej 18. medzinárodnej výstave Autosalón Nitra 2011, ktorá sa dnes začala v Nitre.

slovakia

left justify in out

img

Celkovo 25 výrobcov osobných automobilov sa predstavuje na tohtoročnej 18. medzinárodnej výstave Autosalón Nitra 2011, ktorá sa dnes začala v Nitre. Podľa riaditeľa výstaviska Agrokomplex Františka Ďurkoviča obsadilo 180 vystavovateľov z desiatich krajín desať pavilónov a priľahlé voľné plochy. Slovenské premiéry predstavia značky Seat, Mercedes Benz, Renault, Jaguár, Range Rover, Citroen. Pôvodne avizovanú slovenskú premiéru Ferrari FF však návštevníci autosalónu neuvidia. Vozidlo je na veľtrhu vystavené len počas dnešného dňa, ktorý je vyhradený pre odborníkov a novinárov. Ako náhradu ponúkol vystavovateľ červené Ferrari California, ktorého cena sa pohybuje okolo 225.000 eur. Výstava Autosalón Nitra 2011 je v tomto roku ako jediná slovenská automobilová výstava zaradená v kalendári najprestížnejších autosalónov O.I.C.A. (Organisation Internationale des Constructeurs d'Automobiles), ktorý každoročne zastrešuje najdôležitejšie svetové výstavné podujatia. V tomto roku je 17 takýchto podujatí. Výstava sa koná v spolupráci so Združením automobilového priemyslu SR. Zahŕňa ponuku osobných, nákladných, úžitkových vozidiel, autopríslušenstva, garážovej techniky a služieb. Prezentuje tiež doplnky a servisnú techniku, tuningové a historické vozidlá a je i ucelenou prehliadkou vybavenia a služieb pre vozidlá.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies