Fero Mikloško vždy kupuje darčeky na poslednú chvíľu

NETKY.SK • 23 December 2018, 11:21 • 2 min
Fero Mikloško vždy kupuje darčeky na poslednú chvíľu

BRATISLAVA - Módny návrhár Fero Mikloško v rozhovore pre agentúru SITA prezradil, čo pre neho znamenajú Vianoce a ako ich bude tráviť.

slovakia

left justify in out

„Popravde sa priznám, že to nie je úplne môj top čas na oslavu. Vianoce určite majú svoje čaro, klasicky predstava hory, sneh, ale mal som už aj možnosť tráviť ich v teple a bolo to veľmi príjemné. Darčeky vždy kupujem na poslednú chvíľu, ale už je doba, že stačí jeden malý symbolický a vybavené. Skôr sebe nakupujem darčeky,” zažartoval.

Špeciálne miesto v srdci majú pre Mikloška Vianoce, ktoré organizoval u seba doma a zišla sa u neho celá rodina vrátane sestier. Tento rok sa pri vianočnom stole stretne najprv s mamou a neskôr s priateľmi. Štedrovečerné menu a zvyky budú tradičné a klasické. „Obed budem tráviť s mojou mamou, večer s priateľmi a mojou štvornohou Gigi. Mamina dodržiava zvyklosti - najprv modlitba, potom prekrojím jablko, nasledujú oblátky s cesnakom, tie môžem najviac. Šalát pripravujem ja, vždy deň dopredu, to už mám taký zaužívaný rituál, mama sa stará o rybu. Ja osobne preferujem skôr filé ako podkovy,“ pokračoval Mikloško.

Silvester bude módny návrhár tráviť netradične, s priateľmi v Taliansku: „Prišlo to na poslednú chvíľku a veľmi sa teším, lebo ich budem tráviť s výborným šéfkuchárom Martinom Záhumenským, jeho ženou Zdenkou a ďalšími. Bude to gurmánsky Silvester.“

Čo sa týka novoročných predsavzatí, tie si Fero Mikloško nedáva. Rok 2018 sa pre neho niesol v znamení mnohých zmien, o to viac sa teší na ten nadchádzajúci. „Musím povedať, že to bola divoká jazda plná zmien. Niečo som získal, niečo stratil, niečo našiel, niečo obetoval, ale v každom prípade nič neľutujem. Všetko bolo tak, ako malo byť a bude. V novom roku je toho viac, na čo sa teším - na nové spolupráce, na cestovanie a možno aj niečo viac,” dodal na záver.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies