Fero Mikloško pripravil silvestrovský maškarný večierok

NETKY.SK • 31 December 2013, 09:53 • 2 min
Fero Mikloško pripravil silvestrovský maškarný večierok

BRATISLAVA - Začiatok roka 2014 bude pre slovenského návrhára dosť hektický, no ako sám povedal, nesmierne sa na to teší a na plesoch sa zúčastňuje aj ako hosť.

slovakia

left justify in out

Slovenský návrhár Fero Mikloško pôvodne plánoval stráviť posledný deň tohto roku na dovolenke v exotickej krajine, napokon sa však rozhodol pre maškarný večierok. „Posledný deň a večer v roku 2013 budeme tentokrát tráviť v Bratislave, aj keď priznám sa, zamýšľali sme sa nad exotikou, ale práca zvíťazila. Súkromný silvestrovský večierok s priateľmi - pravdepodobne v maskách - to vynahradí dostatočne,“ prezradil v rozhovore pre agentúru SITA.

Začiatok roka 2014 bude pre neho dosť hektický, no ako sám povedal, nesmierne sa na to teší a na plesoch sa dokonca zúčastňuje ako hosť. „Nový rok sa pre mňa už niekoľko rokov začína pracovne - plesovou sezónou. Keďže je to obdobie naj večerných šiat v našich zemepisných šírkach, vždy sa naň teším. A aj ja sám sa zúčastňujem niektorých plesov. Je to totiž typ zábavy, ktorý má svoje noblesné čaro iba v istom období,“ pokračoval návrhár. 

Okrem plesových šiat ho čaká aj tvorba novej kolekcie. „Kolekciu na jar 2014 mám už pripravenú v návrhoch, takže postupne sa prehupnem po januári do ďalšieho kolobehu navrhovania a šitia. No a odtiaľ to už nie je ďaleko ku krásnym jarným a letným svadbám, ktoré sú rovnako mojou obľúbenou témou,“ uzavrel Mikloško. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies