Fernando Torres strelil 100 gólov v drese Atlética Madrid

NETKY.SK • 7 Február 2016, 15:13 • 2 min
Fernando Torres strelil 100 gólov v drese Atlética Madrid

MADRID - Dlhé čakanie futbalového útočníka Fernanda Torresa na stý gól v drese Atlética Madrid sa konečne skončilo.

slovakia

left justify in out

V sobotňajšom stretnutí 23. kola najvyššej španielskej súťaže prispel k výhre svojho tímu nad Eibarom gólom v nadstavenom čase. Na ihrisko prišiel v 76. min a napokon spečatil rezultát na konečných 3:1 v prospech madridského klubu. Pre Torresa to bol prvý presný zásah od septembra minulého roka a tretí v sezóne 2015/2016.


"Konečne. Po mnohých rokoch a mnohých zápasoch je to niečo, čo zostane so mnou navždy. Viem, že budem medzi najlepšími strelcami klubu. Je to pre mňa odmena. Keď som bol dieťa a prišiel som na Štadión Vicenteho Calderóna, môj najväčší sen bol obliecť si jedného dňa dres Atlética," povedal po zápase šťastný strelec. Tridsaťjedenročný Španiel na štadióne zožal standing ovation a po záverečnom hvizde rozhodcu fanúšikovia nahlas skandovali jeho meno.


Pre trénera Diega Simeoneho bola výhra nad Eibarom jubilejná stá v pozícii hlavného kouča Atlética. "Los Colchoneros" sa nachádza na druhom mieste španielskej Primera División a na vedúcu Barcelonu má trojbodový odstup.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies