Fernando Alonso verí, že sa vráti do víkendovej Veľkej ceny v Číne

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 14:46 • 2 min
Fernando Alonso verí, že sa  vráti do víkendovej Veľkej ceny v Číne

Š - Španielsky jazdec Fernando Alonso verí, že sa do kolotoča F1 vráti na víkendovej Veľkej cene Číny. Pilotovi McLarenu zakázali lekári štart na predošlých pretekoch v Bahrajne pre zranenia, ktoré utrpel ešte 20. marca na VC Austrálie.

slovakia

left justify in out

Alonso si pri hrôzostrašnej havárii v Melbourne zlomil rebrá a doktori mu následne neodobrili štart 3. apríla v Bahrajne. Teraz verí, že sa bude môcť dostať do akcie v Šanghaji, kde zvíťazil v rokoch 2005 a 2013. "Verím, že v piatok sa budem môcť vrátiť do súťažného kokpitu. Pripravujem sa na preteky ako na každé iné a dúfam, že mi lekári dajú zelenú. Vždy som si užíval jazdu v Číne, kde som už dvakrát vyhral," citovala agentúra DPA slová Alonsa.

 

Šampión z rokov 2005 a 2006 takisto ocenil výkony Stoffela Vandoornea, ktorý počas Španielovej absencie prebral jeho miesto v kokpite a pri svojom debute v efjednotke získal bod za 10. miesto. "Stoffel odviedol v Bahrajne skvelú prácu," pochválil Alonso Belgičana.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies