Ferguson vydáva knihu, Wenger sa obáva najhoršieho

NETKY.SK • 22 Október 2013, 08:53 • 2 min
Ferguson vydáva knihu, Wenger sa obáva najhoršieho

LONDÝN - Len päť mesiacov po oficiálnom ukončení trénerskej kariéry vydáva Sir Alex Ferguson svoju autobiografiu. Oficiálne ju bývalý úspešný kouč futbalistov Manchestru United uvedie v utorok na tlačovej konferencii.

slovakia

left justify in out

Jeho dlhoročný trénerský rival Arsene Wenger z Arsenalu v tejto súvislosti s úsmevom poznamenal, že sa ako jeden z Fergusonových súputnikov obáva, že sa v nej nájde. A hneď na niekoľkých miestach.

"Asi by sme sa všetci, čo ho dobre poznáme, mali obávať najhoršieho," zasmial sa Wenger a ďalej pokračoval už vážnejšie: "Je dobré, že Alex vydáva knihu. Nie som si však istý, či tak skoro po skončení kariéry v nej dokázal obsiahnuť všetko, čo chcel. Ubehlo len málo času odvtedy, čo oznámil svoj koniec po 26 rokoch s Unitred a uvedením knihy do života. Preto si myslím, že nezostane len pri jednej publikácii. Určite príde ešte druhé, tretie aj štvrté pokračovanie," dodal Wenger, ktorého zverencov v Arsenale čaká v utorok prestížny súboj skupinovej fázy Ligy majstrov s Borussiou Dortmund. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona