Ferguson vychválil Carricka

NETKY.SK • 23 December 2014, 10:39 • 2 min
Ferguson vychválil Carricka

MANCHESTER - Návrat Michaela Carricka pomohol futbalovému Manchestru United natoľko, že bývalý tréner klubu Alex Ferguson ho neváhal označiť za široko-ďaleko najlepšieho anglického hráča. S 33-ročným stredopoliarom v zostave zvíťazili "červení diabli" od 8. novembra šesť zo siedmich zápasov a posunuli sa na tretie miesto v tabuľke Premier League.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že Michael je najlepší stredový hráč v anglickom futbale," povedal pre BBC Ferguson a navnadil fanúšikov United, aby sa tešili na hru tímu po doliečení všetkých opôr.

 

Šesťzápasovú víťaznú sériu zverencov Louisa van Gaala prerušila sobotňajšia remíza 1:1 v Birminghame s Aston Villou. Z lavičky do súboja zasiahol argentínsky krídelník Ángel Di María, ale pre zranenia neboli hosťom k dispozícii Ander Herrera, Marouane Fellaini, Marcos Rojo, Chris Smalling, Luke Shaw ani Daley Blind. "Sám netuším, ako by mal Louis van Gaal pri takej maródke dosiahnuť dobré výsledky. Keď bude mať späť svojich najlepších hráčov, potom sledujte tú jazdu. Je to výborný tréner a bude si počínať dobre," povedal Ferguson a upozornil, že ani on nedokázal nových hráčov začleniť do tímu rýchlejšie ako Holanďan. "Keď som v januári priviedol Patricea Evru a Nemanju Vidiča, dlho si hľadali miesto. Trvalo im päť mesiacov, kým si zvykli na hru Manchestru United, kým vstrebali kultúru a históriu klubu. S dnešnými nováčikmi to bude rovnaké," dodal Sir Ferguson. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies