Ferguson verí Moyesovi aj napriek nie ideálnym výsledkom: Stojím za ním

NETKY.SK • 3 Október 2013, 17:14 • 2 min
Ferguson verí Moyesovi aj napriek nie ideálnym výsledkom: Stojím za ním

LONDÝN - Tréner David Moyes vymaní futbalistov Manchestru United zo súčasnej krízy, ktorej výsledkom sú nepresvedčivé výkony. Myslí si to bývalý dlhoročný kormidelník "červených diablov" Alex Ferguson, ktorý zároveň vylúčil, že by sa on v prípade Moyesovho zlyhania vrátil na trénerskú lavičku.

slovakia

left justify in out

United zažívajú najhorší štart v lige od roku 1989. V tabuľke im patrí po šiestich dueloch s bilanciou dve výhry, jedna remíza a tri prehry až 12. miesto. Ferguson aj napriek tomu nezúfa a do Moyesa vkladá nádej. "Moyes urobí pre Manchester kus práce, som o tom presvedčený. Vybral som si ho za svojho nástupcu a stojím za ním na sto percent. United je v dobrých rukách," cituje agentúra Reuters 71-ročného Fergusona, ktorý počas 27 rokoch na Old Trafforde 13-krát získal titul v Premier League a dvakrát v Lige majstrov. "Určite nerozmýšľam, že by som sa vrátil k trénovaniu. Ja som svoje rozhodnutie už spravil a bolo to dobre načasované. Odišiel som ako víťaz a teraz sa teším na ďalšie výzvy v mojom živote," dodal Škót.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies